POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PRELUCRARE A DATELOR
CU CARACTER PERSONAL
01-10-2019

INTRODUCERE

Acest document contine politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal a UNDERTHEGUN SRL, persoana juridica de drept privat, cu sediul social in Bucuresti, str. Ion Minulescu, nr. 37, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7994/2018, avand Codul Unic de Inregistrare 39453651,, (denumita in continuare „UNDERTHEGUN” sau „noi”).

UNDERTHEGUN respecta confidentialitatea informatiilor incredintate si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal. Acest document va va informa cu privire la modul in care prelucram datele Dvs. personale, atunci cand vizitati site-ul nostru (indiferent de locul din care il vizitati) si va va informa si cu privire la drepturile Dvs., precum si la modul in care legea va protejeaza.

Aceast document este furnizat intr-un format stratificat, astfel incat sa puteti face click pe zonele specifice stabilite mai jos. De asemenea, va rugam sa folositi Glosarul pentru a intelege semnificatia unora dintre termenii utilizati in aceast document.

  1. Informatii importante si cine suntem noi
    Scopul prezentei Politici

    Acest document are rolul de a va informa despre modalitatea in care colectam si prelucram date cu caracter personal, ca urmare a utilizarii de catre Dvs. a acestui site web, inclusiv orice date pe care le puteti furniza prin intermediul acestui site, atunci cand vizitati siteul web, va inscrieti la newsletter-ul nostru, folositi formularul de contact, achizitionati un serviciu.

    Acest site web nu este destinat copiilor, iar noi nu colectam constient/intentionat date referitoare la copii.

    Este important sa cititi aceasta politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, impreuna cu orice alte informatii/notificari/politici pe care vi le-am comunicat sau vi le vom comunica cu alte ocazii, atunci cand colectam sau prelucram datele Dvs. personale, astfel incat sa fiti pe deplin constienti de modul si motivul pentru care prelucram datele Dvs. Aceasta Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a datelor cu caracter personal are rolul de a completa/suplimenta alte informari, nefiind destinata sa le inlocuiasca.

    Operator

    UNDERTHEGUN este operator de date cu caracter personal si responsabil pentru datele Dvs. personale.

    Am desemnat o persoana responsabila in ceea ce priveste datele Dvs. si careia ii puteti adresa intrebari in legatura cu aceasta Politica. Daca aveti intrebari despre Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv orice solicitari de a va exercita drepturile Dvs. legale, va rugam sa ne contactati folosind detaliile de mai jos:

    Detalii de contact

    Detaliile noastre complete sunt:

    Numele complet al entitatii juridice: UNDERTHEGUN SRL

    Adresa de email: [email protected]

    Adresa postala: Str. Ion Minulescu nr.37 - Bucuresti

    Numar de telefon: 0723 624 341

    Aveti dreptul de a face o plangere, in orice moment, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP - www.dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia oportunitatea de a ne ocupa de problema Dvs., inainte de a va adresa ANSPDCP, asadar, va rugam sa ne contactati in prealabil.

    Modificari la Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a datelor cu caracter personal si datoria Dvs. de a ne informa cu privire la aparitia unor modificari

    Aceasta Politica privind confidentialitatea si de Prelucrare a datelor cu carater personal poate fi actualizata de catre noi ocazional.

    Este important ca datele personale pe care le detinem despre Dvs. sa fie exacte si actuale. Va rugam sa ne informati daca datele Dvs. personale se schimba in timpul relatiei cu noi.

    Linkuri de la terti

    Acest site web poate include link-uri catre site-uri web terte, plug-in-uri si aplicatii. Facand clic pe aceste link-uri sau prin acceptarea acestor conexiuni, puteti permite tertilor sa colecteze sau sa divulge date despre Dvs. Noi nu controlam aceste site-uri terte si nu suntem responsabili pentru Politicile acestora de confidentialitate sau modul in care prelucreaza date cu caracter personal. Cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi Politicile de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal ale fiecarui site web pe care il vizitati.

  2. Datele pe care le colectam despre tine

    Date cu caracter personal sau informatii personale, inseamna orice informatii referitoare la o persoana, care conduc sau pot conduce la identificarea unei persoane. Nu sunt incluse datele in care identitatea persoanei vizate a fost eliminata (datele devenind anonime).

    Putem colecta, utiliza, stoca si transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre Dvs. pe care le-am grupat dupa cum urmeaza:

    Date de identitate care, in general, includ, in masura in care se aplica: nume si prenume, nume de utilizator sau identificator similar, stare civila, titlu, data nasterii, sex.
    Date de contact care, in general, includ, in masura in care se aplica: adresa de domiciliu/resedinta, adresa de email si numar de telefon.
    Date financiare care, in general, includ, in masura in care se aplica: contul bancar si detaliile cardului de plata.
    Date tranzactie care, in general, includ, in masura in care se aplica: detalii despre platile catre si de la Dvs., precum si alte detalii despre produsele si serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi.
    Date tehnice care, in general, includ, in masura in care se aplica: adresa de protocol de internet (IP), datele de conectare, tipul de browser si versiunea, setarea fusului orar si locatia, plug-in-uri si versiuni ale browserului, sistemul de operare si platforma, precum si alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folositi pentru a accesa acest site web.
    Date profil care, in general, includ, in masura in care se aplica: numele de utilizator si parola, achizitiile sau comenzile facute de Dvs., interesele, preferintele, feedback-ul si raspunsurile la sondaje.
    Date de utilizare care, in general, includ, in masura in care se aplica: [informatii despre modul in care folositi site-ul, produsele si serviciile noastre.
    Date publicitare/marketing si comunicatii care, in general, includ, in masura in care se aplica: [preferintele Dvs. in primirea de comunicari publicitare/marketing de la noi si de la terti, precum si preferintele de comunicare].

    De asemenea, colectam, utilizam si divulgam Date agregate/combinate, precum date statistice sau demografice, in orice scop. Datele agregate pot fi derivate din datele Dvs. personale, dar nu sunt considerate date personale potrivit legii, intrucat aceste date Nu dezvaluie direct sau indirect identitatea Dvs. De exemplu, este posibil sa combinam Datele de Utilizare a site-ului web, pentru a calcula procentul de utilizatori care acceseaza o anumita caracteristica a site-ului. Cu toate acestea, daca vom combina sau conecta date agregate cu datele Dvs. personale, astfel incat Dvs. sa puteti fi identificat direct sau indirect, vom trata datele agregate/combinate ca date cu caracter personal, acestea fiind utilizate in conformitate cu aceasta Politica.

    Nu colectam niciun fel de categorii speciale de date cu caracter personal despre Dvs. (aceasta categorie include date privind: rasa sau etnia, convingerile religioase, morale sau filozofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, apartenenta la sindicate, precum si datele genetice si biometrice). De principiu, nu colectam nici informatii despre condamnari si infractiuni penale, singurele exceptii fiind expres prevazute in lege.

    Daca nu ne furnizati date cu caracter personal

    In cazul in care avem o obligatie legala de a colecta date cu caracter personal despre Dvs. sau le colectam in conformitate cu clauzele unui Contract perfectat cu Dvs. si nu ne furnizati aceste date atunci cand vi le solicitam, este posibil sa nu ne putem executa obligatiile asumate prin contract (de exemplu, pentru a va furniza bunuri sau servicii). In acest caz, este posibil sa fim nevoiti sa anulam un produs sau un serviciu pe care, in alte conditii, ar trebui sa vi-l oferim. Mentionam ca, va vom notifica despre aceasta imprejurare, daca este cazul, la momentul respectiv.

  3. Cum se colecteaza datele Dvs. personale

    Noi folosim metode diferite pentru a colecta date de la, si despre Dvs., inclusiv prin:

    Interactiuni directe prin care Dvs. va puteti divulga: identitatea, datele de contact, financiare, de profil, marketing si comunicatii, printre altele, prin completarea formularelor sau prin corespondenta pe care o aveti cu noi, respectiv prin intermediul site-ului web, e-mail, posta, telefon sau alte modalitati. Aceasta colectare se realizeaza atunci cand:

    • aplicati pentru, intrebati despre, sau achizitionati produsele sau serviciile noastre;
    • creati un cont pe site-ul nostru;
    • va abonati la serviciul nostru sau publicatii;
    • solicitati materiale publicitare pentru a fi transmise catre Dvs.;
    • participati la un concurs, tombola sau sondaj;
    • ne oferiti o opinie/impresie.

    Tehnologii sau interactiuni automatizate. Pe masura ce interactionati cu site-ul nostru, este posibil sa colectam automat, date despre utilizarea site-ului web si despre profilul Dvs., printre altele, despre echipamentele Dvs., despre actiunile de navigare si comportamentul Dvs. Putem colecta aceste date cu caracter personal utilizand cookie-uri, jurnalele de server si alte tehnologii similare. De asemenea, este posibil sa primim date despre utilizarea site-ului web si despre profilul Dvs., daca vizitati alte site-uri care utilizeaza cookie-urile noastre. Va rugam sa consultati Politica privind fisierele cookie pentru mai multe detalii.

    Terti sau surse publice. Este posibil sa primim date cu caracter personal despre Dvs. de la diverse terte parti si surse publice, astfel cum este prevazut mai jos:

    • Date tehnice din partea urmatoarelor parti:
    a) furnizorii de analiza date/date statistice precum Google, cu sediul in afara UE;
    b) retele publicitare precum Google, cu sediul in afara UE;
    c) furnizori de servicii de cautare informatii precum Google, cu sediul in afara UE;

  4. Cum utilizam datele Dvs. personale

    Vom folosi datele Dvs. personale doar atunci cand legea ne va permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele Dvs. personale in urmatoarele situatii:

    • Pentru a ne executa obligatiile asumate prin contractele perfectate cu Dvs., sau in etapa pre-contractuala, de analiza si negociere a contractului;
    • In cazul in care este necesar, pentru interesele noastre legitime (sau ale unei terte parti), precum si daca este necesar intereselor Dvs. si nu contravine drepturilor Dvs. fundamentale;
    • In cazul in care trebuie sa respectam o obligatie legala.

    In general, ne bazam pe consimtamantul Dvs. ca fiind o baza legala pentru prelucrarea datelor Dvs. personale.
    Scopuri pentru care vom prelucra datele Dvs. personale

    Am stabilit mai jos, intr-un tabel, o descriere a tuturor modurilor in care intentionam sa prelucram datele Dvs. personale si care este temeiul legal al prelucrarii.

    Va rugam sa retineti ca este posibil sa prelucram datele Dvs. personale in baza mai multor temeiuri legale, in functie de scopul specific al prelucrarii.

    Va rugam sa ne contactati, daca aveti nevoie de detalii despre temeiul legal specific pe care ne intemeiam pentru a prelucra datele Dvs. personale, in cazul in care in tabelul de mai jos este prevazut mai mult de un temei legal.

    Scop/activitate Tipul de date Temeiul legal pentru prelucrare
    Pentru a va inregistra ca un client nou. (a) identitate
    (b) contact
    (a) executarea contractului cu Dvs. sau negocierea incheierii unui contract
    Pentru a prelucra si livra comanda si/sau a va furniza servicii, inclusiv:
    (a) gestionarea platilor si taxelor;
    (b) colectarea si recuperarea debitelor datorate catre noi.
    (a) identitate
    (b) contact
    (c) financiare
    (d) tranzactie
    (a) executarea contractului cu Dvs.
    (b) interesele noastre legitime (pentru a recupera debitele datorate catre noi)
    Pentru a gestiona relatia noastra cu Dvs., care va include:
    (a) Notificari despre modificarile aduse termenilor sau politicii de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal;
    (b) Solicitari adresate Dvs. prin care sa va exprimati opinia cu privire la noi sau la serviciile oferite de noi, precum sondajele.
    (a) identitate
    (b) contact
    (c) profil
    (d) marketing/ publicitar si comunicatii
    (a) executarea contractului cu Dvs.
    (b) conformarea unei obligatii legale
    (c) interesele noastre legitime (pentru a pastra inregistrarile noastre actualizate si pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre)
    (d) consimtamantul Dvs.
    Pentru a va permite sa participati la un concurs, tombola sau la un sondaj. (a) identitate
    (b) contact
    (c) profil
    (d) utilizare
    (e) marketing/ publicitar si comunicatii
    (a) executarea contractului cu Dvs.
    (b) interesele noastre legitime (pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta si a dezvolta afacerea noastra)
    (c) consimtamantul Dvs.
    Pentru a administra si a proteja afacerea noastra si acest site web (inclusiv mentenanta, analiza datelor, testarea, intretinerea sistemului, suport, raportare si stocare a datelor). (a) identitate
    (b) contact
    (c) tehnice
    a) interesele noastre legitime (pentru desfasurarea afacerii noastre, furnizarea de servicii de administrare si IT, securitatea retelei, pentru a preveni frauda si in contextul unei reorganizari de afaceri sau a unui exercitiu de restructurare a grupului)
    (b) conformarea unei obligatii legale
    Pentru a va furniza continutul site-ului web si publicitatea relevanta si de a masura sau de a intelege eficienta publicitatii oferita Dvs. (a) identitate
    (b) contact
    (c) profil
    (d) utilizare
    (e) tehnice
    (f) marketing/ publicitar si comunicatii
    (a) interesele noastre legitime (pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a dezvolta afacerea noastra si pentru a ne planifica strategia de marketing)
    (b) consimtamantul Dvs.
    Utilizarea de date statistice si analitice, pentru a imbunatati site-ul nostru web, a produselor/ serviciilor, marketing, relatia cu clientii. (a) tehnice
    (b) utilizare
    (c) marketing/ publicitar si comunicatii
    (a) interesele noastre legitime (pentru a defini tipurile de clienti pentru produsele si serviciile noastre, pentru a pastra site-ul nostru web actualizat si relevant, pentru a dezvolta afacerea noastra si de a planifica strategia noastra de marketing)
    (b) consimtamantul Dvs.
    Pentru a va face sugestii si recomandari despre bunurile sau serviciile care va pot interesa. (a) identitate
    (b) contact
    (c) tehnice
    (d) utilizare
    (e) profil
    (f) marketing/ publicitar si comunicatii
    (a) interesele noastre legitime (pentru a dezvolta produsele/serviciile noastre si dezvoltarea afacerii noastre)
    (b) consimtamantul Dvs.
    Oferte promotionale de la noi

    Putem folosi datele de identitate, de contact, tehnice, de utilizare si de profil pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credem ca poate va doriti sau aveti nevoie, sau ceea ce poate fi de interes pentru Dvs. Acesta este modul in care vom decide ce produse, servicii si oferte pot fi relevante pentru Dvs. (noi numim aceste activitati marketing/publicitate).

    Veti primi comunicari de marketing/publicitare de la noi daca:

    1. ati solicitat informatii de la noi;
    2. ati achizitionat bunuri sau servicii de la noi;
    3. daca ne-ati furnizat detaliile Dvs. atunci cand ati participat la un concurs sau ati fost inregistrat pentru o promotie/tombola si, in fiecare din aceste cazuri, ati optat pentru a primi astfel de informari de marketing/publicitare.
    Activitati de marketing/publicitate prestate de terte parti

    Va vom solicita acordul expres, inainte de a va divulga datele cu caracter personal catre orice companie din afara UNDERTHEGUN, in scopuri de marketing/publicitate.

    Dezabonare

    Puteti sa ne solicitati noua sau tertilor, in orice moment, sa nu va mai trimitem sau acestia sa nu va mai trimita mesaje de marketing/publicitare, prin logarea pe site-ul web si verificarea sau debifarea casutei relevante pentru a ajusta preferintele de marketing/publicitare sau urmand link-urile de dezabonare din orice mesaj de marketing/publicitar trimis catre Dvs. sau contactarea noastra in orice moment.

    In cazul in care renuntati la primirea acestor mesaje de marketing/publicitare, acest lucru nu va afecta prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal, in alte scopuri non-publicitare.

    Fisiere cookie

    Va puteti seta browserul de internet folosit, sa refuze toate sau doar unele dintre fisiere cookie. Daca dezactivati sau refuzati fisierele cookie, va rugam sa retineti ca unele functionalitati ale site-ului web pot deveni inaccesibile sau site-ul nu va mai functiona corect. Pentru mai multe informatii despre fisierele cookie pe care le utilizam, va rugam sa consultati [LINK catre politica noastra de cookie-uri.]

    Modificari ale scopurilor prelucrarii datelor Dvs.

    Vom folosi datele Dvs. personale, doar in scopurile pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram, in mod rezonabil, ca trebuie sa le utilizam pentru un alt scop si ca scopul si motivul este compatibil cu scopul initial. Daca doriti sa obtineti o explicatie cu privire la modul in care prelucrarea datelor, pentru noul scop, este compatibila cu scopul original, va rugam sa contactati.

    Daca va trebui sa utilizam datele Dvs. personale, pentru un scop fara legatura cu scopul original, va vom notifica si va vom explica temeiul legal care ne permite sa facem acest lucru.

    Va rugam sa retineti ca va putem prelucra datele personale fara stirea sau consimtamantul Dvs., in conformitate cu regulile de mai sus, daca acest lucru este necesar sau permis de lege.

  5. Divulgarea datelor Dvs. personale

    Este posibil sa divulgam datele Dvs. cu caracter personal, catre tertii mentionanti mai jos, pentru scopurile stabilite in Tabelul de la Punctul 4 al prezentei.

    • Terti interni, asa cum sunt definiti in Glosar.
    • Terti externe, astfel cum sunt definiti in Glosar.
    • Terti cu care putem intra intr-un proces de cesiune/fuziune/absortie, cu privire la afacerea/activele noastre sau parti ale acestora. Daca o astfel de imprejurare va fi incidenta, atunci noi sau proprietarii/ detinatori vor putea utiliza datele Dvs. personale in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal.

    Solicitam tuturor tertilor cu care colaboram sa respecte securitatea datelor Dvs. personale si sa le prelucreze in conformitate cu dispozitiile legale. Nu permitem furnizorilor nostri de servicii (care actioneaza in calitate de Persoane imputernicite) sa utilizeze datele Dvs. personale in scopuri proprii, ci doar le permitem sa prelucreze datele Dvs. personale in scopurile mentionate in acest document si in conformitate cu instructiunile noastre.

  6. Transferuri internationale

    Cu exceptia cazului in care este expres mentionat altfel in acest document, datele Dvs. personale nu vor fi transferate in afara Spatiului Economic European (SEE).

  7. Securitatea datelor

    Am implementat masuri adecvate de securitate pentru a preveni pierderea accidentala a datelor Dvs. personale, utilizarea sau accesarea intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora. In plus, limitam accesul angajatilor nostri si ai tertilor, agentilor, contractantilor si altor terti, la datele Dvs. personale, doar la ceea ce este absolut necesar, in raport de scopurile mentionate in prezentul document. Acestia vor prelucra datele Dvs. personale doar in baza instructiunilor noastre, fiind totodata supusi obligatiei de confidentialitate.

    Suplimentar, am implementat proceduri pentru a face fata oricarei brese de securitate cu privire la datele Dvs. personale. Cu toate acestea, daca vor exista brese de securitate, iar datele Dvs. vor fi afectate, va vom notifica atat pe Dvs, cat si Autoritatea publica relevanta.

  8. Pastrarea datelor
    Cat timp vom folosi datele Dvs. personale?

    Vom pastra datele Dvs. personale atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul indeplinirii oricaror obligatii legale, contabile sau de raportare.

    Pentru a determina perioada de pastrare adecvata a datelor Dvs. cu caracter personal, luam in considerare urmatoarele criterii: cantitatea, natura si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potential de vatamare a Dvs. ca urmare a unei utilizari sau divulgari neautorizate a datelor cu caracter personal, scopurile pentru care prelucram date cu caracter personal si daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace, precum si obligatiile legale aplicabile.

    Detalii privind perioadele de pastrare pentru diferite categorii de date cu caracter personal, sunt disponibile in politica noastra de pastrare a datelor cu caracter personal, pe care o puteti solicita de la noi.

    Mai exact, cu titlu de exemplu, legea ne obliga sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (precum date de: identitate, contact, financiare si de tranzactie) pentru o perioada de cel putin 10 ani dupa ce relatia contractuala a incetat, din ratiuni fiscale, realizarea auditului si pastrarea inregistrarilor contabile.

    In unele imprejurari, putem anonimiza datele Dvs. personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu Dvs.) in scopuri de cercetare sau statistica, caz in care putem folosi aceste informatii pe termen nelimitat fara sa va mai anuntam.

  9. Drepturile Dvs. legale

    Legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, va recunoaste o serie de drepturi, ce pot fi exercitate in anumite conditii. Va rugam sa cititi sectiunea Glosar de mai jos, pentru o explicatie mai detaliata asupra acestor drepturi:

    • Solicitarea accesului la datele Dvs. personale;
    • Solicitarea corectarii/rectificarii datelor Dvs. personale;
    • Solicitarea stergerii datelor Dvs. personale;
    • Opozitia la prelucrarea datelor Dvs. personale;
    • Solicitarea restrictionarii prelucrarii datelor Dvs. personale;
    • Solicitarea transferului datelor Dvs. personale;
    • Dreptul de retragere a consimtamantului.

    Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati la datele de contact prezentate mai sus.

    Exercitarea drepturilor Dvs. este gratuita

    Nu va trebui sa platiti nicio taxa pentru a va exercita drepturile referitoare la datele Dvs. cu caracter personal. Cu toate acestea, este posibil sa va percepem o taxa rezonabila (doar pentru a acoperi costul operational) in cazul in care cererea Dvs. este in mod clar nefondata, repetitiva sau excesiva, aceasta atitudine echivaland cu exercitarea abuziva a drepturilor conferite de lege. Alternativ, este posibil sa refuzam sa raspundem cererii Dvs.

    Ceea ce am putea avea nevoie de la Dvs.

    Este posibil sa va solicitam informatii specifice, pentru a fi in masura sa va verificam identitatea si sa va sprijinim in exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la datele cu caracter personal. Aceasta este o masura de securitate, pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unor persoane care nu au dreptul de a intra in posesia lor. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea Dvs. sau de a asigura celeritatea raspunsului nostru.

    Timpul de raspuns la solicitarile Dvs.

    Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor legitime in termen de maxim o luna. Ocazional, comunicarea unui raspuns poate depasi acest termen, daca cererea Dvs. este deosebit de complexa sau ati facut mai multe cereri. In acest caz, va vom notifica un termen estimativ de raspuns si va vom tine la curent cu stadiul cererii/cererilor Dvs.

  10. Glosar

    Temei legal

    Executarea contractului inseamna prelucrarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar, pentru indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul incheiat cu Dvs., sau prelucrarea datelor in etapa pre-contractuala (analiza si negocierea contractului).

    Respectarea unei obligatii legale sau a unei masuri dispuse de Autoritatea Publica de Reglementare inseamna prelucrarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar pentru a respecta dispozitiile legale sau masurile dispuse de Autoritatile Publice cu rol in privinta protectiei datelor cu caracter personal.

    Terti (terte – parti)

    Terti interni

    Alte companii din grupul UNDERTHEGUN, care actioneaza fie ca operatori sau operatori asociati, si care au sediul in Spatiul Economic European (SEE) si care furnizeaza servicii de:

    Terti externi

    • Furnizorii de servicii care actioneaza ca imputerniciti ai nostri, cu sediul in Spatiul Economic European (SEE), care furnizeaza servicii IT si de administrare a sistemului.
    • Consilieri profesionali, in calitate de imputernici, inclusiv avocati, notari, contabili, auditori, asiguratori etc. cu sediul in Spatiul Economic European (SEE), care furnizeaza servicii de consultanta, de audit, juridice, de asigurare si de contabilitate.
    Drepturile Dvs. legale

    Aveti dreptul de:

    Acces la datele Dvs. personale (cunoscut sub numele de "drept de acces la datele cu caracter personal"). Acest drept va permite sa primiti o copie a datelor personale pe care le detinem despre Dvs. si sa verificati faptul ca le prelucram in mod legal.

    Rectificare/Corectie a datelor personale pe care le detinem despre Dvs. Acest drept va permite sa solicitati corectarea oricaror date incomplete sau incorecte pe care le detinem despre Dvs., este posibil sa verificam in prealabil acuratetea datelor noi furnizate.

    Stergere a datelor Dvs. personale. Acest drept va permite sa ne solicitati sa stergem sau sa eliminam datele Dvs. cu caracter personal in cazul in care nu exista niciun motiv rezonabil pentru ca noi sa continuam sa le prelucram. De asemenea, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem sau sa eliminam datele Dvs. personale, in cazul in care ati exercitat cu succes dreptul de opozitie la prelucrare (a se vedea mai jos), caz in care am prelucra datele Dvs. in mod ilegal sau in cazul in care suntem obligati a sterge datele Dvs. personale, pentru a respecta legea. Retineti, totusi, ca nu vom da intotdeauna curs solicitarii Dvs. de stergere a datelor cu caracter personal, daca exista motive legale relevante, situatie in care va vom informa.

    Opozitie la prelucrarea datelor Dvs. personale. In orice moment, din motive particulare, in cazul in care ne intemeiem pe un interes legitim (sau pe cel al unui tert) cand prelucram datele Dvs. aveti, drept de opozitie in cazul in care prelucram datele Dvs. personale pentru scopuri de marketing direct. In unele cazuri, putem demonstra ca avem motive legitime de a prelucra datele Dvs., situatie in care vom continua prelucrarea datelor Dvs. pana cand motivele care ne determina sa prelucram datele, nu vor mai fi de actualitate sau legitime.

    Restrictionare a prelucrarii datelor Dvs. personale. Acest drept va permite sa ne solicitati sa suspendam prelucrarea datelor Dvs. personale in urmatoarele scenarii: (a) daca doriti ca noi sa stabilim acuratetea datelor; (b) in cazul in care prelucrarea datelor nu este legala, dar nu doriti ca noi sa le stergem; (c) in cazul in care doriti sa pastram datele, chiar daca noi nu mai avem nevoie de ele, Dvs. fiindu-va necesar a va fi recunoscut, asigurat sau exercitat un drept sau a va proteja drepturile intr-o procedura judiciara; sau (d) in urma exercitarii dreptului de opozitie la prelucrarea datelor Dvs., dar noi trebuie sa verificam daca aveti motive rezonabile si justificate in acest sens.

    Transfer al datelor Dvs. personale sau catre o terta parte. Va vom furniza Dvs., sau unui tert pe care l-ati indicat in prealabil, datele Dvs. personale intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit, care poate fi citit automat. Va rugam sa retineti ca acest drept se aplica doar datelor cu caracter personal, pe care le prelucram in baza consimtamantului Dvs. sau in baza executarii unui contract.

    Retragerea consimtamantului in orice moment, in cazul in care ne bazam pe consimtamantul Dvs. de a prelucra datele cu caracter personal. Daca va retrageti consimtamantul, acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor anterior retragerii consimtamantului si este posibil sa nu va mai putem furniza anumite produse sau servicii. Va vom consilia in acest sens, in cazul in care va exercitati acest drept.