Trupa JumiJuma


De ce JumiJuma?
În mod evident, datorită componenței inițiale de două fete - doi băieți, dar și pentru că semnele noastre zodiacale, gemeni și pești, sunt împărțite egal și pentru că fiecare piesă pe care o cântăm înseamnă 50% piesa originală, 50% suflul JumiJuma, printr-o interpretare și un aranjament orchestral originale . Nu vă vom dezvălui toate dedesubturile numelui trupei noastre încă de pe acum, așa că, țineti aproape :)
Am învățat enorm, dar , pentru că ne doream o evoluție, atât muzicală, cât și în imagine, trei ani mai târziu, am cunoscut încă doi artiști minunați. În primăvara anului 2016, ni s-au alăturat Ioana (chitară bas) și Andrei (tobe/percutie), alături de care, Trupa JumiJuma este cu adevărat un produs muzical excepțional.
În prezent, printre evenimentele private, concertele și repetițiile de la studio, lucrăm și la piesele noastre originale. Suntem tineri, entuziaști și dorim să împărțim oamenilor pasiunea, nebunia și visele noastre!.
De ce să ne alegi?
1. SUNTEM ADEVARAȚI - realmente pasionați de muzică, îndrăgostiți de ceea ce facem, transpunem pe scena tot ceea ce simțim. Suntem plini de energie, iar bucuria pe care o trăim atunci când performăm live este de fiecare data transmisă și celor ce ne ascultă, indiferent de natura evenimentului.

2. REINVENTĂM HITURILE - Toate piesele pe care le-am inclus în repertoriul nostru sunt reinterpretate în manieră proprie. Ne place să ne jucăm, creând colaje inedite și surprinzătoare. Vreți să vă convingeți? Urmăriți-ne pe site (Concerte) sau pe pagina de facebook și veți afla cu siguranță unde vom cânta. Promitem să vă anunțăm de fiecare data, locul si ora!

3. ȚINEM CONT de gusturile și de piesele tale preferate - Deși avem un repertoriu vast, repetăm săptămânal, adaugând noi și noi piese. Pentru a ne motiva, oferim întotdeauna clientului posibilitatea de a include în program melodii noi, la alegere!

4. KARAOKE LIVE . Am început acest proiect în vara lui 2015, pe terasa Mall Promenada din București. Sute de curajoși au putut interpreta pe scenă piesele favorite, acompaniați live (instrumental + backing vocal) de trupa noastră. Succesul a fost enorm, iar distracția - pe măsura! Am mers mai departe și am experimentat programul Karaoke Live și la evenimente private ( corporate, nuntă, aniversare ), iar așteptările ne-au fost întrecute. De la mic la mare, invitații au devenit soliști și au "încins" atmosfera, spre deliciul tuturor!

5. REPERTORIU APARTE - Am decis să abordăm absolut toate genurile muzicale, din toate timpurile, autohtone și internaționale atingând și zone deosebite, precum muzica armânească, root music american, folk vechi românesc.
;
Contactează direct Trupa JumiJuma
Persoană de contact:

Trupa JumiJuma
Telefon: 0720.533.069
Email: trupajumijuma@gmail.com
Website: http://www.trupajumijuma.ro

Ai interacționat cu Trupa JumiJuma ? Lasă un feedback!