Trias


Familia Floraria Tria’s a inceput cu cateva ghivece pe un balcon undeva in Bucuresti, cu mai mult de 16 ani in urma, ca o simpla idee a doi oameni iubitori de frumos

Incetul cu incetul acest mic colt verde a crescut, si de la cativa trecatori ce aruncau cate o privire fulgeratoare peste cele cateva ghivece cu plante din magazin, zi de zi apareau alti iubitori de frumos, alte persoane ce vedeau intr-o floare ceva necesar pentru a trai.

Si astfel a mai aparut un magazin, si inca unul, pana ce tot Bucurestiul a aflat incetul cu incetul de Tria’s.

In prezent ne mandrim cu o puternica retea de 21 de magazine proprii si o puternica retea de dealeri Tria’s la nivel national si sera proprie.

Astfel, ne puteti gasi de la Drobeta Turnu Severin, continuand cu Craiova, Slatina, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Giurgiu, pana pe tarmul Marii Negre la Constanta si bineinteles in Bucuresti.

In ultimii ani, in special, am încercat, si credem noi am si reusit sa aducem magazinele noastre la standarde europene. Aspectul centrelor este unic in tara iar personalul este calificat sa va ofere un minim necesar de informatii despre plantele dumneavoastra.

Plantele pe care le importam sau producem incercam sa le aducem la cele mai bune preturi pentru ca orice persoana indiferent de clasa sociala sa isi permita sa aiba un colt verde undeva acasa.

Importurile se realizeaza saptamanal tocmai pentru ca plantele si florile sa fie in permanenta proaspete. Si mai mult reprezentantii nostrii din Olanda va asigura de cea mai mare varietate de plante din cate ati vazut pana acum.
Va multumim voua clientilor nostrii pentru ca ati crezut in noi si ne-ati ajutat sa ajungem in topul firmelor de specialitate si va promitem ca o sa incercam si in continuare sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavostra.
;
Contactează direct Trias
Persoană de contact:


Telefon: 0751.136.426
Email: ciprian@trias.ro
Website: https://www.florariatrias.ro/

Ai interacționat cu Trias ? Lasă un feedback!