Voyager Loader
Pagini favorite

The Jacks


Noi suntem “The Jacks” …

Ne poti defini ca o trupa de cover-uri, nu ne suparam, asa vei avea surpriza sa observi ca suntem un proiect muzical amplu ce adauga evenimentului tau “putina sare si piper”. De ce spunem “si sare si piper”? … deoarece membrii trupei activeaza atat in domeniul muzicii usoare cat si a muzicii clasice, abordand o varietate de stiluri muzicale la care adaugam amprenta personala ce ne caracterizeaza.

Ne-ai mai vazut?

Cu siguranta… componentii trupei au concertat de-a lungul timpului in numeroase tari din Europa, in timp ce Robert Cristian Nicolae, solistul trupei, a fost participant la show-ul de televiziune “Vocea Romaniei” , ajungand pana in fazele finale in cel de-al doilea sezon. Colaborarile cu artisti ca Matteo, Alessia, Nadine, Annes, Laurentiu Duta i-au facut deasemenea vizibili in industria muzicala din Romania.

De ce noi?

Diversitatea stilurilor prezente in show-urile noastre este unul dintre cele mai importante motive datorita carora ne-ai alege pentru evenimentul tau; muzica Romaneasca Usoara, Muzica Clasica, Pop, Pop-Rock, Soul, R&B, Disco, Funk, New-Age, Dance Hall, Raggae fiind doar o parte dintre genurile pe care le-ai putea alege pentru a putea crea o amintire de neuitat pentru toti cei prezenti.
;
Contactează direct The Jacks
Subcategorii: Cover-uri Lautareasca Ambientala
Persoană de contact:

Booking and Management: Fonic Events
Telefon: +40720192112
Email: [email protected]
Website: http://www.Fonic-Events.ro

Ai interacționat cu The Jacks ? Lasă un feedback!