Dj-Project


În anul 2004, Dj Project a fost formaţia ce a staţionat cel mai mult în topurile radio din România. Hitul poartă numele “Lumea ta” şi a fost în Romanian Top 100 timp de 40 de săptămâni.

În mai 2007, pentru al doilea an consecutiv, formaţia primeşte titlul de cea mai bună trupă dance la premiile MTV România. Titlul le este adus de hitul “Eşti tot ce am”.

Anul 2016 îmbogăţeste componenţa formaţiei Dj Project cu tânăra şi talentata Ela Rose. Ela nu le e străină băieţilor, ea colaborând cu aceştia în anul 2010 la piesa “No U no love”. Pe finalul anului, o nouă prezenţă feminină încântă fanii Dj Project. Numele tinerei cântăreţe este Xenia, iar alături de ea, formaţia lansează o nouă piesă încununată de succes, intitulată “Ochii care nu se văd”.

Începutul anului 2017 aduce o nouă colaborare Dj Project cu Giulia, lansând piesa “O secundă”, urmată de colaborarea băieţilor cu Elena Gheoghe pentru piesa “Duminica”, precum şi single-ul “Get Fresh”. În luna septembrie, Dj Project îşi bagă fanii în suspans, prezentând-o pe noua solistă a formaţiei, Mira.
;
Contactează direct Dj-Project
Persoană de contact:

Impresar : Bogdan Iacob
Telefon: 0723 435 915
Email: bogdan.iacob@sprintmedia.ro
Website: https://sprintmedia.ro/dj-project/

Ai interacționat cu Dj-Project ? Lasă un feedback!