Voyager Loader
Pagini favorite

Dj Iulian Rugina


O parte esentiala in alegerea Dj-ului pentru nunta, botez sau alta petrecere, o constituie echipamentul folosit. Dotat cu un echipament profesional de sunet, lumini si baloane, cu un playlist care contine toate genurile muzicale, DJ IULIAN RUGINA va poate oferi o atmosfera perfecta punctand momentele cheie ale petrecerii si facand un adevarat spectacol astfel incat toti cei prezenti sa-si aduca aminte cu placere de evenimentul dumneavoastra. Experienta de 20 ani, colaborarea cu diversi interpreti de muzica usoara si populara, echipamente numai profesionale si de ultima generatie, muzica atent selectionata (peste 25000 melodii) sunt garantia evenimentului reusit! Avem in echipa 3 dj : Dj Iulian Rugina (Coordonatorul echipei), Remus Mocanu (Dj Remy) si Mihaela Mocanu (Dj Dyly) si 2 soliste de muzica populara: Madalina Franciug si Alina Ciobanu.

Dispunem de o larga paleta de optiuni in ceea ce priveste evenimentele: nunti, botezuri, majorate, simpozioane, banchete, onomastice, petreceri de firma si orice alt tip de petrecere.

Dispunem de toata aparatura necesara pentru a acoperi cu sunet orice spatiu destinat petrecerii dvs.! Va oferim o sonorizare de o calitate impecabila si pentru toate gusturile. Ne putem deplasa in toata Zona Moldovei. Succesul este garantat inca o data prin experienta DJ-ului si calitatea si performanta aparaturii profesionale de care dispune!!
;
Contactează direct Dj Iulian Rugina
Persoană de contact:

Iulian Rugina
Telefon: 0722 329 584
Email: [email protected]
Website: http://www.djnuntaneamt.ro/

Ai interacționat cu Dj Iulian Rugina ? Lasă un feedback!