Voyager Loader
Pagini favorite

Club Amicii


TEATRU DE PAPUSI

"Vrajitorul din Oz", "Motanul incaltat", "Pinocchio", "Alice in tara minunilor", "Scufita rosie", "Capra cu 3 iezi", "Casuta din padure", "Max si Moritz", "Punguta cu 2 bani", "Ursul pacalit de vulpe", "Feerie de iarna", "Aventurile delfinului Dinu", "Insula comorilor".​


PERSONAJE DIN POVESTI

Mickey si Minnie Mouse, Alba ca zapada si printul, Belle si bestia, Arielle si Sebastian, Cenusareasa si printul, Pirat si Piratita, Magician, Clovn si Clovnita, Goffy, Peter Pan, Elsa, Ana, Olaf, Aurora, Superman, Iron Man, Spiderman, Batman, Darth Vader, Indian, Pocahontas, Violeta, Cowboy, Vrajitoare si multe alte personaje.


​ATELIERE DE CREATIE

Atelierele sunt diverse si depend de tematica evenimentului in cadrul caruia se desfasoara. De exemplu: Ateliere de incondeiat oua, Atelier de creatie a unui truc magic, Copacul vietii, Experimente traznite cu Profesorul Habarnam etc.


​PETRECERI

Petreceri aniversare si corporate. Pentru acest tipuri de petreceri, asiguram animatie, entertainment, sonorizare si support tehnic.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


​ORGANIZARE DE EVENIMENTE

Organizam evenimente indoor/outdoor si punem la dozitie scena, echipament sonorizare, echipament luminii, echipa tehnica etc. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


​BOOKING

Iti doresti ca unul dintre artistii tai preferati sa sustina un concert la evenimentul tau? Noi putem face sa se intample. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
;
Contactează direct Club Amicii
Subcategorii: Ursitoare Animatori copii Magician
Persoană de contact:

Manager: Gabi Soare
Telefon: 0722 383 810
Email: [email protected]
Website: http://www.clubamicii.ro

Ai interacționat cu Club Amicii ? Lasă un feedback!