Voyager Loader
Pagini favorite

Chirobocea Nicu


Se spune ca daca iti urmezi pasiunea, nu va mai trebui sa lucrezi niciodata. Pasiunea mea, hobby-ul dar si job-ul meu reprezinta fotografia.

Intotdeauna am considerat ca studiile sunt foarte importante pentru noi toti dar dupa terminarea celor doua facultati am decis sa imi dedic timpul facand ceea ce imi place – fotografia!

Sunt fotograf profesionist din 2011, timp in care am avut numeroasa evenimente (nunti, botezuri, evenimente sportive, evenimente corporate, commercial) si diverse proiecte in tara dar si in afara tarii.

Sunt o persoana foarte critica cu mine insumi si in fiecare zi incerc sa evoluez, sa invat lucruri noi si sa ma perfectionez.

Fotografiez tot timpul, nu doar daca sunt platit. Tot timpul voi avea o camera foto la mine ?

Aparatura foto are un rol foarte important iar eu sunt obsedat cand vine vorba de asta, DAR consider ca nu aparatul foto o sa faca diferenta dintre o fotografie reusita, artistica si una banala. Daca doar aparatura ar fi principalul factor in reusita unor fotografii, maine mi-as lua niste oale performante si m-as apuca sa gatesc exact sau mai bine decat Jamie Oliver ?Sunt fotograf profesionist de nunta si evenimente si iubesc ceea ce fac ?

Va rog sa imi scrieti ce credeti despre fotografiile mele aici sau oricand ma puteti urmari pe facebook unde voi avea un portofoliu mai diversificat, nu doar fotografie de nunta si evenimente.
;
Contactează direct Chirobocea Nicu
Persoană de contact:

Chirobocea Nicu
Telefon: 0724 083 846
Email: [email protected]
Website: https://chiroboceanicu.ro/

Ai interacționat cu Chirobocea Nicu ? Lasă un feedback!